Laden Evenementen

« Alle Evenementen

(OVB) Yada Yada Herman Brood Tributeband + Support

5 mei 2023 16:00 20:00

Een spraakmakende “HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.

Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft,  (met oa Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten.

Buiten een retestrakke band,  wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn “straight from the heart”  performance  weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.

YADA YADA inmiddels een begrip onder Herman Brood lovers.

YADA YADA is hot!

YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.

Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een middag vol herinneringen met een feest van herkenning.

Support Act: According to Mary

5 heren en een dame, en veel meer dan een akoestische band, het sleutelwoord is vriendschap en plezier! En die vriendschap en het plezier spat, naast de kwaliteit, dan ook van het podium af! Je wordt meegenomen in de beleving. Zo simpel is t, dat is de Sec ! Samen met u terug naar de roerige muzikale jaren 70 en 80 maar dan akoestisch. Eigen werk, nummers van The Stones, CCR, Neil Young, ACDC (ja akoestisch) Eric Clapton, Melissa Etheridge, Herman Brood, Janis Joplin, Johnny Cash, Lynyrd Skynyrd, The Beatles, Waylon, Shocking Blue en vele vele anderen.

Gratis

Tapperij de Verwachting

+31641820997

Bekijk de site van Organisator