Tapperij de Verwachting logo
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BevrijdingsPop Assendelft met: Yada Yada Herman Brood Tributeband + According to Mary + De Bikkels

5 mei 05 14:00 23:00

According to Mary (14:00 uur)

5 heren en een dame, en veel meer dan een classic rockband, het sleutelwoord is vriendschap en plezier! En die vriendschap en het plezier spat, naast de kwaliteit, dan ook van het podium af! Je wordt meegenomen in de beleving. Zo simpel is t, dat is According to Mary ! Samen met u terug naar de roerige muzikale jaren 70 en 80 maar dan akoestisch. Eigen werk, nummers van The Stones, CCR, Neil Young, ACDC (ja akoestisch) Eric Clapton, Melissa Etheridge, Herman Brood, Janis Joplin, Johnny Cash, Lynyrd Skynyrd, The Beatles, Waylon, Shocking Blue en vele vele anderen.

YADA YADA (17:00)

Een spraakmakende “HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.

YADA YADA inmiddels een begrip onder Herman Brood lovers. YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.

Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een middag vol herinneringen met een feest van herkenning

De Bikkels (20:00 uur)

rock ‘n’ roll met een grijns op het smoel

De Bikkels spelen al jarenlang ouwe rock ‘n’ roll, sixties beat, country en Ierse folk. De band maakte indruk met hun thema-optredens waar ze tributes brachten aan Van Morrison, Bruce Springsteen, Ierland en de betere Nederlandstalige muziek. Het repertoire draagt daar de sporen van, maar laat ook de liefde van De Bikkels horen voor de muziek van Johnny Cash, Elvis, The Pogues en de sound van het aloude Radio Veronica. Dit jaar verraste de band met hun Nederlandstalige bewerkingen van het werk van Rory Gallagher, te zien op de jaarlijkse Gallagher Tribute en op het podium van Concerto Records in Amsterdam. 

Het bijzondere aan de Bikkels is dat ze al die verschillende muziek moeiteloos bij elkaar brengen tot een natuurlijk geheel. De boom-chacka-chak country van Johnny Cash, vloeiende sixties-pop, aanstekelijke Ierse huppelfolk maar ook Nederlandstalige ongein, het komt allemaal uit hetzelfde vat. En het wordt met zo veel enthousiasme, plezier en liefde-voor-muziek gespeeld dat ook het publiek er een lach op het gezicht van krijgt.

€10,00 Kaarten online verkrijgbaar

Tapperij de Verwachting

+31641820997

Bekijk de site van Organisator